15/12/2023

Велика допомога Польщі! Ще один масштабний гуманітарний проект реалізували з Мазовецьким Воєводством!

Наші друзі та партнери вкотре відгукнулися на запит щодо допомоги українцям, які найбільше постраждали від війни! І надали велику партію гуманітарного вантажу! Продуктові набори (м’ясні та рибні консерви, олія, кава, чай, солодощі), засоби гігієни (мило, шампуні, пральний порошок, підгузки різного типу та розмірів, вологі серветки ). А також павербанки!

Всю цю важливу допомогу передаємо внутрішньо-переміщеним особам, а також тим громадянам, які проживають неподалік зони бойових дій і мають важке матеріальне становище! Допомагати вразливим категоріям населення — наша спільна місія!

Від імені засновника «Гуманітарного центру Міжгір’я» та селищного голови Міжгір’я Василь Щур, першого заступника Іван Кость, керівника Центру Василий Юрик, координатора Центру Миколи Фіцколинця та всього українського народу — безмежна подяка Мазовецькому воєводству за цю надважливу допомогу, підтримку та ефективну співпрацю на благо українського народу.

Висловлюємо шану та повагу представникам влади Мазовецького краю пані Йохана Соколовська, Анна Ухальська, всій адміністрації воєводства та польському народу! Нам за честь мати таких надійних партнерів!

Дякуємо нашим волонтерам: Іван Кость, Микола Фіцколинець, Віталій Цімбота, Іван Шанта, Володимир Шанта, Іван Маркович, Михайло Фурдь — за організаційну роботу та оперативну доставку вантажу в Україну!

Наша гуманітарна співпраця з Мазовецьким краєм вже є системною! В розпал війни польська сторона неодноразово надавала гуманітарну допомогу. (спальні мішки, розкладні та дорожні ліжка, батарейки, термоодяг, засоби гігієни). А вже цьогоріч Міжгірську частину ДСНС польські друзі забезпечили новим твердопаливним котлом!

Працюємо разом! Спільно допомагаємо Україні у цей історичний час!