16/11/2023

Забезпечили комфортним тимчасовим житлом внутрішньо-переміщених громадян!

Наш центр разом з Міжгірською громадою та благодійними організаціями реалізував ще два масштабні гуманітарні проекти!

Матері з дітьми, одинокі жінки-пенсіонери, особи з інвалідністю  вже обживають затишні кімнати в помешканнях у селах Вучкове та Майдан на Міжгірищині.

Люди вимушено приїхали в Закарпаття — з Харківщини, Донеччини, Луганщини, Запоріжжя, Херсонщини та Миколаївщини.

Ми щасливі, що так вагомо допомогли людям, яких війна залишила без рідних домівок та інших базових благ, у деяких війна забрала рідних…

В рамках тристороннього меморандуму з Міжгірською громадою та чеськими благодійниками — до нашого проекту “Реконструкція житла для ВПО” ми долучили чимало партнерів.  Міжгірська ТГ надала приміщення, забезпечила необхідні комунікації — велика подяка за велику роботу Міжгірському селищному голові Василю Щуру та всій команді селищної ради!

Безмежно дякуємо  чеським благодійним організаціям «Člověk v tísni»  та «Přes hranice EU», їхнім керівникам Радіму Купєцу  та Соні Губеровій — фонди профінансували ремонт приміщень! Гуманітарна місія «Проліска»  та «Людина в біді» (Словацька Республіка)  надали меблі, побутову техніку та цифрове обладнання, а NEEKA Ukraine  — постільні набори та посуд — за це вам велика шана та подяка! Від голови Міжгірської ТГ Василя Щура, заступника Івана Костя,  голови Центру Василя Юрика, координатора Миколи Фіцколинця — безмежна подяка донорам та партнерам за ефективну співпрацю.

А також усім причетним до щоденної кропіткої роботи — працівникам селищної ради, старостам, будівельникам, енергетикам, волонтерам. Усі разом ми зробили масштабну роботу! Адже тепер маємо вже три сучасних приміщення для ВПО на території Міжгірської громади!

Нехай наші співвітчизники, які зазнали лихоліття війни, відчують гостинність та турботу, їхнє життя стане кращим а завдяки нашим спільним зусиллям люди зможуть з надією дивитися у майбутнє.