29/05/2022

Гуртом на полонину! Незабутнє свято для дітлахів

Допомога потрібна не тільки військовим на лінії фронту та людям, що зараз ховаються в бомбосховищах, чи кожної хвилини готові туди йти. Ще допомога потрібна майбутньому нашій країни, а саме — дітям та їх сім’ям, які втратили домівки і вимушені жити в чужих для них містах. Саме для цього, керівник нашого центру, Василь Щур, залучив мешканців Міжгірської громади щоб влаштувати невеличке свято для переселенців, яке може залишити світлий відбиток на тлі сьогодення.

Волонтери нашого Гуманітарного Центру, ті, що приїхали з окупованих чи прифронтових міст та селищ, вражені рівнем організації цієї події. Це не тільки філігранне супроводження дитячої зацікавленості на протязі багатьох годин. Це ще й багатоденна підготовча робота співробітників закладів тимчасового перебування переселенців та співробітників місцевої адміністрації, які радо відгукнулись на цю ініціативу. Забезпечили 7  автобусів, пальне, 5 екскурсій, величезний оглядовий майданчик у горах для пікніка, а також квадроцикли та аніматори.

Наш центр забезпечив це свято харчуванням, яке надали наші благодійники. Від імені дітлахів та їхніх батьків дякуємо за незабутнє свято!