26/08/2022

Кухонне обладнання від чеських партнерів

На новій плиті у новеньких каструлях кипить наваристий борщ. Першу страву подаватимуть у новому посуді! А на новенькій сковорідці готується друга страва — шкварчать золотисті ковбаски! За потреби розігріти цю смакоту можна буде у новій мікрохвильовці…

Знову раді звітувати про добрі справи від наших добрих друзів. «Гуманітарний центр Міжгіря» , Міністерство Закордонних справ Чеської Республіки та благодійна організація DIAKONE , реалізували черговий гуманітарний проект. Для п’яти закладів освіти Міжгірської громади, в яких проживають та харчуються внутрішньо переміщені громадяни, закупили чимало нового кухонного приладдя!

Перелік придбаних товарів вражає! Газова плита, мікрохвильовки, мультиварки, кухонні комбайни, посуд, каструлі, сковорідки та інше! Усе вже доправили на кухні, а наші славні повари вже готують смачні страви. Профінансувало цей проект Міністерство закордонних справ Чеської Республіки. Ця урядова установа вже протягом кількох місяців також надає кошти на харчування внутрішньо переселених громадян. Тож від імені українського народу велика подяка нашим чеським партнерам за турботу про людей у цей непростий для нашої країни час! Цінуємо вашу допомогу та зусилля!

 

Diakonie ČCE – Humanitární středisko

Ministerstvo zahraničních věcí České republiky